H-2120 Dunakeszi, Repülőtéri út 1.   |    T: +36 30 338 3733   |   @: info[a]medmaster.hu   |   f : medmaster

„Az ötletek szállítják a megoldásokat…”

Az AAT Alber Antriebstechnik GmbH. olyan mobilis, kényelmesen és helytakarékosan szállítható, valamint a felhasználók mindennapos igényeit szem előtt tartó ipari eszközök gyártásával foglalkozik, amelyek a lépcsőjáró és egyéb kiegészítő rendszerek, illetve a rehabilitáció és szállítástechnika területén nyújtanak professzionális megoldást.

Valamennyi AAT termék magas szintű használhatósággal bíró felhasználóbarát műszaki megoldásokat jelent, amelyek első osztályú minőségről és komoly innovációs készségről tanúskodnak. Ezért az AAT márka garantálja ügyfeleinek a vevői megelégedettség legfelsőbb szintjét, a helyzeti rugalmasságot, a magas minőségi szintet, valamint az innovációt és bizalmat. “Az ötletek szállítják a megoldásokat” szlogenünkkel az AAT magabiztosan tesz visszavonhatatlan ígéretet az ügyfelei számára, valamint támaszt magas követelményeket saját maga számára.

A rehabilitáció és szállítástechnika területén szerzett sokéves tapasztalat mind a termékeink megbízhatósága mellett szólnak. Magas szinten képzett és jól motivált munkatársaink elkötelezettségükkel, ötletgazdagságukkal kreatívan és részletgazdagon járulnak hozzá a termékeink magas minőségéhez. A németországi bázis az AAT vállalat filozófiájának egyik lényeges, elemi alkotórésze.

Hogy minél gyorsabban és rugalmasabban reagálni tudjunk ügyfeleink kívánságaira, nagy hangsúlyt fektetünk a felhasznált alapanyagok származási helyére, a beszállított anyagok minőségére. Ebből kifolyólag a beszállítóink túlnyomó része németországi telephellyel rendelkezik. Sőt ezek zöme regionális beszállító. Új eszközeink, termékeink kifejlesztésénél egyértelműen az embereknek való segítségnyújtás vezető elve áll számunkra az előtérben. Ezáltal olyan új területek nyílnak meg az eredeti és kreatív ötletek megvalósítására, amelyek a tudomány és a kutatás legújabb vívmányai által kerültek kifejlesztésre.

Az AAT termékei folyamatos fejlesztéseken és újragondolásokon esnek át, hogy az egyszer megálmodott termékeink az idő múlásával se váljanak elavulttá. Olyan pozitív termékjegyek, mint a biztonság, sokoldalúság és komfort szólnak termékeink mellett.

Bemutatóterem

H-2120 Dunakeszi, Repülőtéri út 1.

Elérhetőségeink

M: +36 30 338 3733
@: info[a]medmaster.hu